Hyödyt hoitajalle

1. Vähemmän kirjaamista

Älä käytä aikaasi henkilötietolomakkeiden tarkistamiseen tai muuttuneiden tietojen syöttämiseen potilastietojärjestelmään. AKSELI:n myötä potilaat tekevät yhteystietojensa tarkistustyön ja sairaanhoitajat voivat keskittyä potilastyöhön.

2. Saat keskittyä hoitotyöhön

Ennen potilaiden perään sai soitella osastolta toiselle, kun potilas ei ollut saapunut ajanvaraukselleen. Joskus potilas löytyi laboratoriosta tai röntgenistä odottamasta vuoroaan, toisinaan potilas oli jäänyt kokonaan tulematta. Tämä viivästytti myös muiden potilaiden aikoja. Nyt potilaan saapuminen ja tilanne voidaan vahvistaa yhdellä vilkaisulla ajanvarauslistaan.

3. Helppo oppia ja nopea käyttää

Opit AKSELIN perustoiminnot nopeasti. Järjestelmä säästää sinua rutiinityöltä huolehtimalla automaattisesti tapahtumien kirjaamisesta.

4. Näkyvyyttä omalle työlle

Akseliin jää potilaan käynnistä aina merkintä. Tämä tekee ennen näkymätöntä työtä näkyväksi ja lisää näin hoitajien arvostusta.

Nopeampaa potilaiden vastaanottoa

Tampereen yliopistollisen sairaalan silmäkeskuksessa jopa yli 250 potilasta ilmoittautuu päivittäin automaatin avulla. Akseli on nopeuttanut vastaanottoa ja potilaat on saatu opastettua oikeaan paikkaan sujuvasti. ”Akselin ansiosta seuraava vastaanottaja näkee välittömästi, kun potilas on käynyt. Ennen juostiin tai soiteltiin huoneisiin, että nyt olisi potilas tulossa. Potilaat osaavat käyttää Akselia ongelmitta.”, kertoo apulaisosastonhoitaja Pauliina Wallius-Reinwall.

Ota AKSELI käyttöön

Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka AKSELI voi auttaa teitä

Kirjoita hakusi ja paina Enter