Vi bygger Akseli

Vi är X-akseli.

X-akseli

X-akseli är ett finskt IT-serviceföretag vars främsta produkt Akseli fokuserar på hantering av kundflöden och underlättande av medarbetarnas arbete. Vi är marknadsledande inom tjänster för hantering av kundflöden i välfärdssektorn och är mycket stolta över det!

Vårt mål är att införa snabbhet, trivsel och effektivitet i kundflöden och arbetsprocesser. Våra kunder har stor nytta av vår erfarenhet, våra visioner och våra innovativa servicelösningar, med vilka vi har förbättrat smidigheten i kundflöden och vårdpersonalens välmående i över 11 år.

Våra medarbetare har unik och mycket bred kompetens från välfärdssektorn och teknologiområdet. Vi tror på samarbetets kraft och långa kund- och medarbetarförhållanden i vår verksamhet. Vi tycker att vi har lyckats med vårt mål, för våra längsta arbets- och kundförhållanden har varat ända från företagets start till idag.

Vad vi uppnått

X-akselis historia började 2008. Därefter har det hänt mycket. Vi vann vår första offentliga anbudstävling 2011. Därefter har vi vunnit mycket mer och vuxit stadigt. Som bevis på vår innovationsförmåga har X-akseli Oy för tredje året i rad kommit med på Deloittes Top Tech 50-lista.

2018 köpte vi Tieto Finland Oy:s självanmälansverksamhet och har utvecklat dessa kundförhållanden i betydande grad. Efter drygt elva år har vi blivit marknadsledande i vår bransch och växer fortfarande kraftigt och strävar efter nya framgångar även utanför Finlands gränser.

X-AKSELIS UTRUSTNING I BRUK I FINLAND
2000 +
SJÄLVINCHECKNINGAR VIA AKSELI 2011–
12 000 000 +
0 +
Organisationer som kunder
0 +
Arbetstagare hos oss
0 v
Erfarenhet av programutveckling
0 +
Miljoner € i omsättning

Vår vision

På X-akseli vill vi stödja hälsovårdens processer genom att effektivisera hanteringen av kundflöden samt hjälpa vårdpersonal och kunder att mötas bekvämt på rätt plats vid rätt tid.

Vi tror att man genom att använda högklassiga och noggrant genomtänkta program tillsammans med bästa möjliga utrustning förbättrar allas dagliga liv och underlättar vardagen.

Arbete och besök med stöd av Akseli-systemet kapar köer, minskar väntetider, lättar på brådskan samt minskar stressen och förbättrar livskvaliteten hos alla parter. Varför arbeta under stress och brottas med oanvändbara system när du kan koncentrera dig på vårdarbetet och låta Akselis automatik ta hand om resten?

Kunder

Akseli används redan av fler än 60 organisationer i Finland – både stora och små aktörer.

Kom igång med Akseli

TA KONTAKT – LÅT OSS SE HUR AKSELI KAN HJÄLPA ER