Arbeta hos oss?

Vi på X-akseli trivs exceptionellt bra med jobbet.

X-akseli som arbetsplats

Vi är Finlands ledande program- och serviceproducent för kundflödeshantering och arbetsstyrning. Våra kunder omfattar de största sjukvårdsdistrikten, kommunerna och städerna i Finland. Vi söker fortlöpande flitiga och entusiastiska medarbetare för att stärka vår tillväxt.

VI ERBJUDER VÅRA MEDARBETARE

  • Intressanta arbetsuppgifter i skärningspunkten mellan teknologi och hälsovård
  • Stöd av ett multinationellt toppteam
  • En branschledande produkt
  • Fart och fläkt och stadig tillväxt (redan tredje gången på Deloittes Tech Top 50-tillväxtlista)
  • Möjlighet att följa verksamheten inom hälsovårdssektorn från logeplats

Lediga platser

För närvarande söker vi kompetens inom följande områden. Du kan också skicka en öppen ansökan.

Sales Executive

Sales Executive

Vi söker en driven och social Sales Executive till X-akseli som är ett finskt IT bolag, grundat 2008. I mer än 10 år har X-akseli hjälpt sina kunder att minska administrativa kostnader, öka effektiviteten och enkelheten i sina patientflöden och arbetsprocesser. Deras produkt Akseli är marknadsledande inom patientflödeshantering i Finland och nu är det dags för internationell expansion med Sverige som första marknad. Du kommer få vara med från starten och få möjligheten att vara med på resan att bygga den nya marknaden. Vi tror att du är självgående, brinner för sälj, har lätt för att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer samt drivs av att lyckas i affären.
(Senior) Software Developer

(Senior) Software Developer

You will be developing web front-end and/or back-end software for our healthcare patient enrollment and management system together with our agile software development team.
Chief Marketing Officer (CMO)

Chief Marketing Officer (CMO)

X-akseli is now looking for a Chief Marketing Officer in Espoo to grow and develop the marketing function within X-akseli in Finland and Sweden. The role is new in the company and part of the management team in Espoo.
Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö

Etsimme alati kasvavaan joukkoomme alueellista asiakkuuspäällikköä vastaamaan pohjoisen Suomen osoitetuista asiakkuuksista ja alueelle sijoittuvien asiakkaiden uusien palveluiden käyttöönotoista.
Test Automation Engineer

Test Automation Engineer

Do you want to take part in building great high quality software products for a market that makes a difference? Do you want to join a constantly improving professional software team? We are looking for a Test Automation Engineer to join our path to success.

Förmåner

Exempel på förmåner som våra medarbetare har.

Lön

Konkurrenskraftig lön till kompetenta medarbetare

Semester

5 veckors betald semester/år

Företagshälsovård

Utmärkt företagshälsovård

Munhälsovård

Subventionerad munhälsovård

Försäkring

Mycket omfattande arbets- och fritidsförsäkring

Arbetsglasögon

Arbetsglasögon och andra redskap

Rekreation

Rekreationssedlar och rekreationsdagar

Lunchsedlar

Ät hälsosamt och spara pengar

Medarbetare berättar

Hur är det att jobba på X-akseli? Våra medarbetare berättar.

Kavita

MJUKVARUTESTARE

Kavita har arbetat på X-akseli sedan 2015 som mjukvarutestare, som hon har mångårig erfarenhet av sedan tidigare i olika företag. Kavita arbetar i nära samarbete med programutvecklingsteamet.

– I mitt arbete ingår att analysera Akseli-systemet och mjukvaran. Jag kontrollerar att mjukvaran uppfyller de fastställda kraven och ger objektiv feedback till programutvecklarna på basis av mina tester.

Kavita gillar att testa Akseli-systemet eftersom hon uppskattar hälsovårdens verksamhet. För Kavita, som kommer från Indien, är också X-akselis sätt att förhålla sig till de anställda viktig.

– Ett skäl till att jag hamnade på X-akseli är att jag ville vara med och utveckla kvaliteten hos en produkt som används på hälsovårdsområdet. Dessutom har X-akseli rätt förhållande till personalens yrkesmässiga utveckling och sätter värde på arbetstagarna. Även arbetskamraterna är trevliga och livliga.

Simo

PROGRAMARKITEKT

Simo började som programarkitekt hos X-akseli redan 2011. Han har ett varierande och utmanande arbete. Simo är ansvarig för att planera och implementera nya funktioner i Akseli-systemet. Han löser dagligen komplicerade programmeringsproblem och funderar samtidigt på hur Akselis nuvarande funktioner fungerar och hur de nya kan införas på bästa sätt.

”Akseli är en bra produkt, jag har själv sett i praktiken hur det hjälper sjukhuspersonalen i deras arbete.”

Simo tycker att det bästa med hans arbete är möjligheten att vara med och utforma nya funktioner i Akseli. Simo är utbildad ingenjör, så han är i första hand problemlösare. Den egenskapen har han tillfälle att använda sig av nästan varje dag.

Enligt Simo är det lättast att integreras i arbetsgemenskapen om man inte är tyst. Han tycker att stämningen på X-akseli är ungdomlig och avslappnad. Alla som arbetar på företaget är flexibla och alla känner varandra. Allt går smidigt när det inte är så stelt.

”Folk är entusiastiska och bra på att jobba”, säger Simo sammanfattande om sina kollegor.

Daniel

PROGRAMMERARE

Daniel har arbetat hos X-akseli från juni 2012. Han har arbetat både på forskningssidan och med produktutveckling inom programmering. Det är just mångsidigheten i arbetet han gillar och att han får utmana sig själv. X-akseli är också Daniels första fasta arbetsplats.

Daniel tycker att arbetskamraterna är lätta att komma in på livet och det känns som att alla är som en enda familj. När organisationen inte är så stel har man tid att bry sig om alla anställda.

– Det känns att ens åsikter och uppfattningar är värdefulla och att ens arbete är viktigt. På X-akseli utvecklar man nya idéer och ser framåt, vilket märks bland annat genom effektivisering av sjukhusens verksamhet.

Kom igång med Akseli

TA KONTAKT – LÅT OSS SE HUR AKSELI KAN HJÄLPA ER