Meille töihin?

Me X-akselilla viihdymme työssämme poikkeuksellisen hyvin.

X-akseli työpaikkana

Olemme Suomen johtava asiakasvirranhallinnan ja työnohjauksen ohjelmisto- ja palvelutalo. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat sairaanhoitopiirit, kunnat ja kaupungit. Etsimme jatkuvasti joukkoomme ahkeria ja innokkaita työntekijöitä vahvistamaan kasvuamme.

Tarjoamme työntekijöillemme

  • Mielenkiintoisia tehtäviä teknologian ja terveydenhuollon kohtauspisteessä
  • Monikansallisen huipputiimin tuen
  • Alan johtavan tuotteen
  • Vauhtia ja vakaata kasvua (jo kolmesti Deloitte Tech Top 50 kasvajien listalla)
  • Mahdollisuuden seurata suomalaisen terveydenhuollon toimintaa aitiopaikalta

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä etsimme seuraavia osaajia. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Etsimme ahkeraa Myyntipäällikköä vastaamaan uusasiakashankinnasta ja myynnin kasvattamisesta koko Suomen alueelle.
Sales Executive

Sales Executive

Vi söker en driven och social Sales Executive till X-akseli som är ett finskt IT bolag, grundat 2008. I mer än 10 år har X-akseli hjälpt sina kunder att minska administrativa kostnader, öka effektiviteten och enkelheten i sina patientflöden och arbetsprocesser. Deras produkt Akseli är marknadsledande inom patientflödeshantering i Finland och nu är det dags för internationell expansion med Sverige som första marknad. Du kommer få vara med från starten och få möjligheten att vara med på resan att bygga den nya marknaden. Vi tror att du är självgående, brinner för sälj, har lätt för att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer samt drivs av att lyckas i affären.
(Senior) Software Developer

(Senior) Software Developer

You will be developing web front-end and/or back-end software for our healthcare patient enrollment and management system together with our agile software development team.

Edut

Esimerkkejä eduista, joista työntekijämme nauttivat.

Palkkaus

Kilpailukykyinen palkka osaajalle

Lomat

5 viikkoa palkallista lomaa / vuosi

Työterveyshuolto

Erinomainen työterveyshuolto

Suuterveydenhuolto

Tuettu suun terveydenhuolto

Vakuutus

Erittäin laaja työ- ja vapaa-ajanvakuutus

Työsilmälasit

Työsilmälasit ja muut välineet

Virkistys

Virkistyssetelit ja virkistyspäivät

Lounassetelit

Syö terveellisesti ja säästä

Työntekijöiden tarinat

Millaista on tehdä töitä X-akselilla? Työntekijämme kertovat.

Kavita

Ohjelmistotestaaja

Kavita on työskenellyt X-akselilla vuodesta 2015 lähtien ohjelmistotestaajana, josta hänellä on usean vuoden kokemus jo aikaisemmilta vuosilta eri yrityksissä. Kavita työskentelee tiiviissä yhteistyössä ohjelmiston kehittämistiimin kanssa.

– Työni sisältää Akseli-järjestelmän ja ohjelmiston analysointia. Testaan, että ohjelmisto täyttää määritellyt vaatimukset ja annan objektiivista palautetta testieni perusteella ohjelmiston kehitystiimille.

Akseli-järjestelmä on Kavitalle mieluinen testaamisen kohde, koska hän arvostaa terveydenhuollon toimintaa. Intiasta Suomeen tullut Kavita pitää tärkeänä myös X-akselin tapaa suhtautua työntekijöihin.

– Yksi syy, miksi päädyin X-akselille, on saada olla mukana kehittämässä sellaisen tuotteen laatua, jota käytetään terveydenhuollon alalla. Lisäksi X-akselissa osataan suhtautua oikealla tavalla ammatilliseen kehittymiseen ja työntekijöitä arvostetaan täällä. Työkaverit ovat myös mukavia ja eloisia.

Simo

Ohjelmistoarkkitehti

Simo aloitti X-akselilla ohjelmistoarkkitehtinä jo vuonna 2011. Hänen työnsä on monipuolista ja haastavaa. Työssään Simo vastaa Akseli-järjestelmän uusien ominaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Simo ratkaisee päivittäin monimutkaisia ohjelmointiongelmia ja miettii samalla kuinka Akselin nykyiset ominaisuudet toimivat ja kuinka uudet voitaisiin parhaiten toteuttaa.

”Akseli on hyvä tuote, olen itse nähnyt käytännössä kuinka se auttaa sairaaloiden henkilöstöä heidän työssään.”

Simon mielestä hänen työssään parasta on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa Akselin uusia ominasuuksia. Koulutukseltaan Simo on insinööri, joten hän on ensisijaisesti ongelmanratkoja. Tätä ominaisuuttaan hän pääsee käyttämään työssään lähes joka päivä.

Simon mielestä työyhteisöön integroituu helpoiten, kun avaa suunsa. Hänen mielestään X-akselilla on nuorekas ja leppoisa tunnelma. Jokainen yrityksen työntekijä on joustava ja kaikki tuntevat toisensa. Asiat sujuvat, kun ei ole liian jäykkää.

”Ihmiset ovat innokkaita ja hyviä työntekijöitä,” sanoo Simo yhteenvetona kollegoistaan.

Daniel

Ohjelmoija

Daniel on työskennellyt X-akselilla kesäkuusta 2012 lähtien. Hän on työskennellyt niin tutkimuksen kuin ohjelmoinnin tuotekehityksen puolella ja pitääkin työn monipuolisuudesta ja siitä, että pääsee haastamaan itseään. X-akseli on Danielille myös esimmäinen vakituinen työpaikka.

Työkaverit ovat Danielin mukaan läheisiä ja ilmapiiri tuntuu kuin perheeltä. Kun organisaatio ei ole jäykkä, on aikaa huomioida kaikki työntekijät.

– Tuntuu, että omilla näkemyksillä ja mielipiteillä on arvoa ja että työ on merkityksellistä. X-akselilla kehitetään uusia ideoita ja katsotaan eteenpäin, mikä näkyy mm. sairaaloiden toiminnan tehostumisena.

Ota Akseli käyttöön

OTA YHTEYTTÄ - KATSOTAAN MITEN AKSELI VOI AUTTAA TEITÄ.