X-akseli Oy on Suomen johtava asiakasvirranhallinnan ja työnohjauksen ohjelmisto- ja palvelutalo. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat sairaanhoitopiirit, kunnat ja kaupungit.
Etsimme ahkeraa Myyntipäällikköä vastaamaan uusasiakashankinnasta ja myynnin kasvattamisesta koko Suomen alueelle.

Työtehtävät

Tehtäväsi keskittyvät aktiiviseen ratkaisumyyntiin ja uusasiakashankintaan sekä yrityksen edustamiseen toimialan tapahtumissa ja messuilla.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat erinäiset myyntitoimenpiteet (mm. kylmät ja lämpimät soitot, asiakastapaamiset, hintaneuvottelut, sopimukset, jälkimarkkinointi ja yhteydenpito).

Teet myös yhteistyötä muun tiimin kanssa erilaisten myyntikampanjoiden, messutapahtumien ja muun markkinoinnin osalta.

Edellytykset

Sinulla on jo näyttöä tavoitteellisesta b-to-b-myynnistä muutaman vuoden ajalta ja pystyt systemaattiseen työhön pitkien myyntisyklien parissa. Työskentelet hyvässä yhteistyössä kotimaisen tiimisi kanssa ja olet avainroolissa hankkimassa uusia asiakkaita. Työssä on oleellista innostunut ja energinen suhtautuminen myynnin tekemiseen, tavoitteellisuus ja rohkeus tarttua luuriin. Et myöskään emmi olla kentällä ja tavoitella sekä uusia asiakkaita että luoda mahdollisuuksia lisämyynnille. Myyntisuunnitelmasi ja edistymisesi raportoit yksikkösi päällikölle. Ajokortti ja oma auto ovat tarpeen, sillä työ on usein liikkuvaa.

Vaatimukset

  • näyttöä menestyksekkäästä b-2-b-myynnistä
  • tehtävään sopiva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto
  • hyvät IT-taidot
  • kyky ymmärtää asiakkaiden ongelmia ja löytää niihin sopivat ratkaisut
  • kärsivällisyyttä ja kykyä työskennellä systemaattisesti pitkien myyntisyklien ja budjettitalouden lainalaisuuksien kanssa
  • erinomaiset suomen ja englannin kielen luku- ja kirjoitustaidot

Edut

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä (Deloitte Technology First Top 50 jo kolmena vuotena peräkkäin), Suomen parhaan tuotteen, mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden päästä kehittämään liiketoimintaa.

Lisätiedot

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimitathan tietoa itsestäsi pikimmiten! Lähetä meille CV, palkkatoive ja hakemuksesi, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit hakemamme tekijä sähköpostiosoitteeseen rekry@x-akseli.fi. Yhteydenottoihin ja tiedusteluihin vastaa sähköpostitse

Antti Tikkanen
Manager of Customer Relations Unit
antti.tikkanen@x-akseli.fi