Iso Omena

Akseli osana laajaa palvelukokonaisuutta

Tiedot

  • ASIAKAS: Espoon kaupunki
  • JULKAISTU: 8 / 2016

Kuvia

Hyödyt

  • Akseli tehostaa monipuolisen palvelukokonaisuuden toimintaa merkittävästi
  • Info- ja ovenpielinäytöistä on luotu yhtenäinen tiedotuskanava
  • Vuoronumerot ja itseilmoittautumiset samoista laitteista, kokonaisuuden hallinta yhden järjestelmän avulla

Ison Omenan uusi palvelutori

Ison Omenan palvelutori on Ison Omenan kauppakeskuksen yhteyteen avattu Suomen ensimmäinen laaja-alainen kuntalaispalveluiden keskittymä. Espoon kaupungin perustaman palvelutorin ytimessä on asiakas, jolle kaupunki tarjoaa julkisia palveluja mahdollisimman joustavasti, kattavasti ja mutkattomasti yhdessä paikassa ja poikkeuksellisen laajoilla aukioloajoilla. Palvelukonseptia täydentää palvelujen käyttämistä ja tuottamista tukeva uusi teknologia.

Ison Omenan yhteisen tilan jakavat kirjasto, terveysasema, neuvola, mielenterveys- ja päihdepalvelut, HUS:n laboratorio- ja kuvantamispalvelut, kaupungin yhteispalvelupiste, Kelan palvelupiste, nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx sekä kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikka Kohtaamo. Monipuolisen palvelutarjonnan johdosta asiakkaiden ohjaamiseen tarvitaan tehokas työkalu, joka kykenee ymmärtämään erilaiset tarpeet ja tilanteet.

Akseli palvelutorilla

X-akseli Oy toimitti elokuussa 2016 avautuneelle palvelutorille vuoronumero- ja itseilmoittautumisjärjestelmän sekä info- ja ovenpielinäytöistä koostuvan tiedotuskanavan.

Kokonaisuuden avulla asiakkaat ilmoittautuvat ja tunnistautuvat palveluihin itse, saavat ilmoituksen omasta vuorostaan ja pääsevät näkemään ajankohtaista informaatiota kaikista palvelukeskittymän kattavista palveluista. Palvelutorin neuvottelutilojen ja muiden huoneiden ovenpieliin asennetut ovinäytöt auttavat varmistamaan, että asiakas löytää monipuolisten tilojen muodostamassa kokonaisuudessa oikeaan paikkaan.

X-akselin itseilmoittautumispalvelua ja asiakkaan kulunseurantaa hyödynnetään terveysaseman, neuvolan sekä HUS Kuvantamisen toiminnassa. Vuoronumeropalvelu on käytössä mielenterveys- ja päihdepalveluissa, kirjastossa, HUS:n laboratoriossa sekä yhteispalvelupisteen palveluissa.

Ota Akseli käyttöön

OTA YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN MITEN AKSELI VOI AUTTAA TEITÄ.