Espoon sairaala

Akseli mukana osastotoiminnassa

Tiedot

  • ASIAKAS: Espoon sairaala
  • AVATTU: kesällä 2017

Kuvia

Hyödyt

  • Akseli auttaa osastopotilaiden hoidon suunnittelussa jopa viikkoja ja kuukausia etukäteen
  • Järjestelmä yhdistää mahdollisimman tehokkaasti ammattilaisen, asiakkaan ja työtilan
  • Akseli takaa, että jokaiselle potilaalle löytyy hoitoon soveltuva tila

Akseli Espoon sairaalaan

Espoon sairaala on Jorvin kampukselle valmistunut ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaamiskeskus ja kotona asumisen tukipalvelu. Sairaalan palvelukonsepti rakentuu muun muassa asiakaskeskeisyydestä, toimivista työolosuhteista, uusista teknologisista ratkaisuista, sujuvista prosesseista sekä monikäyttöisyydestä ja muunneltavuudesta.

Sairaalarakennuksessa on viisi osastoa ja saattohoitoyksikkö. Palveluihin kuuluvat myös etäkuntoutus, kotisairaala, poliklinikat, hammashoitola ja apuvälineyksikkö. Lisäksi sairaala tekee tiivistä yhteistyötä HUS-Jorvin erikoissairaanhoidon kanssa. Espoon sairaala palvelee Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen asukkaita korvaten Puolarmetsän ja Muuralan sairaalat, Jorvin terveyskeskusosastot sekä Kauniaisten ja Kirkkonummen terveyskeskussairaalat.

Koko sairaala Akseli-järjestelmineen avattiin potilaille keväällä 2017.

Toiminnan ohjausta & tilavarauksia

Itseilmoittautumis- ja sisäänkutsujärjestelmän ohella X-akseli toteutti sairaalaa varten osastopotilaiden kuntoutuksen suunnittelussa hyödynnettävän toiminnanohjausmoduulin. Toteutettu toiminnallisuus yksinkertaistaa ammattilaisten työtehtävien suunnittelua ja resurssien allokointia sekä auttaa estämään päällekkäiset tila- ja aikavaraukset. Akselin osastonäkymän avulla ammattilaset voivat suunnitella asiakkaidensa tarpeiden mukaisee tapaamiset sekä varata siihen sopivat tilat.

Näin Akseli hallinnoi tilojen, ammattilaisten ja asiakkaiden aikatauluja yhdestä paikasta mahdollistaen tehokkaamman työ- ja resurssisuunnittelun sairaalaympäristössä.

Ota Akseli käyttöön

OTA YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN MITEN AKSELI VOI AUTTAA TEITÄ.