Akseli kehittää asiakkaiden toivomia palveluja Business Finlandin kehitysrahoituksella

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

X-akseli Oy:lle on myönnetty 100 000 euroa Business Finlandin kehitysrahoitusta. Tuki on tarkoitettu auttamaan suomalaisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa koronaepidemian keskellä.

Avustukseen liittyvässä kehityshankkeessa toteutamme asiakkaidemme kipeästi tarvitsemia mobiilitoimintoja Akseli-järjestelmään. Olimme aloittaneet toimintojen kehittämisen jo ennen avustuspäätöksen saamista, joten olemme kiitollisia siitä, että valtio tukee liiketoimintamme kehitystä tämän haastavan tilanteen aikana.

Pandemian laajetessa ja eristystoimien kiristyessä teimme valinnan, että emme lomauta henkilöstöämme. Pidämme kaikki työntekijämme töissä, emme optimoi tulosta ja käytämme tietoisesti vuosien saatossa kertynyttä kassapuskuriamme, jotta selviydymme tilanteesta ilman lomauttamistarpeita. Koronaepidemialla on ollut merkittävä vaikutus liiketoimintaamme. Valtaosa asiakkaidemme hankkeista on siirtynyt eteenpäin. Nyt saatu avustus antaa meille uskallusta ja luottoa siihen, että emme ole vaarantaneet yhtiömme tulevaisuutta pitämällä kaikki akselilaiset töissä myös epidemian aikana.

Haluan lisää tietoa Akselista

Saat tietoa Akselista ja voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää. Emme käytä tietojasi suoramarkkinointiin.