Akseli

Analyysi

Älä osta sikaa säkissä

Valitettavan usein varsinkin IT-alalla toimitusprojekteissa käy näin. Myyjä myy sinulle tuotteen – palvelun, laitteen tai järjestelmän. Hinta on edullinen eikä toimitusaikakaan ole mahdottoman pitkä.

Ennen pitkää tuote toimitetaan sinulle perille. Se vaikuttaisi toimivan hyvin eikä käytettävyydessäkään mitään vikaa ole – mutta oikeastaan mikään ei ole muuttunut. Mikäs tässä nyt oikein on vikana? Myyjä toteaa, että tuotetta pitää muokata sinun tarpeitasi vastaavaksi. Mutta muutoksista sinun pitää maksaa – enemmän kuin itse tuotteesta.

Tuote vaihtaa omistajaa, mutta ostajan tarpeita ei tainnut kukaan muistaa kysellä etukäteen. Jälkikäteen niiden selvittäminen ja toteuttaminen tulee kalliiksi.

Aloita analyysistä

Me X-akselilla haluamme olla erilaisia. Me emme toimi kuten muut toimivat. Me emme tyrkytä sinulle tuotetta – Me ratkomme oikeita ongelmia selvittämällä asiakkaamme todelliset tarpeet.

Tarpeiden selvittämiseen käytämme AKSELI-analyysiä. Analyysi perustuu siihen, että osaamme kysyä oikeat kysymykset ja myös kuunnella annetut vastaukset.

Akseli-analyysi

AKSELI-analyysin avulla sekä yksittäiset terveyskeskukset että sairaanhoitopiirit ovat saaneet

  • tarpeet ja tavoitteet selviksi organisaatiolle
  • budjetin numeroiksi talousosastolle
  • kirjallisen raportin päätöksenteon tueksi
  • vapauden valita ratkaisujen toimittaja

Löydämme yhdessä tarpeisiin sopivat, järkevät ja toimivat ratkaisut. Toisinaan ratkaisu ei edes vaadi mitään uutta ostettavaa, vaan solmukohdat selvitetään muilla keinoin.

Tilaa AKSELI-analyysi

Ota AKSELI-analyysi arvioinnin avuksi! Varaa aikasi asiantuntijaltamme.

Kirjoita hakusi ja paina Enter