Akselia rakentamassa

Me olemme X-akseli.

Mikä ihmeen X-akseli?

X-akseli on suomalainen IT-palveluyritys, joka päätuote Akseli keskittyy asiakasvirran hallintaan ja ammattilaisten työn helpottamiseen. Olemme markkinajohtaja hyvinvointisektorin asiakasvirran hallintapalveluissa ja hyvin ylpeitä siitä!

Tavoitteenamme on tuoda nopeutta, viihtyvyyttä ja tehokkuutta asiakasvirtoihin ja työprosesseihin. Asiakkaamme hyötyvät merkittävästi kokemuksestamme, näkemyksestämme sekä innovatiivista palveluratkaisuistamme, joilla olemme parantaneet asiakasvirran soljuvuutta sekä ammattilaisten työhyvinvointia jo yli 11 vuoden ajan.

Työntekijöissämme yhdistyy ainutkertaisella tavalla erittäin laaja hyvinvointisektorin ja teknologia-alan osaaminen. Toiminnassamme uskomme yhteistyön voimaan sekä pitkiin asiakas- ja työntekijäsuhteisiin. Mielestämme olemme myös onnistuneet tavoitteissamme, sillä pisimmät työ- ja asiakassuhteemme ovat jatkuneet aina yrityksen alkutaipaleelta tähän päivään saakka.

Saavutuksemme

X-akselin tarina alkoi vuonna 2008. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Voitimme ensimmäisen julkisen tarjouspyyntökilpamme 2011. Sen jälkeen olemme voittaneet paljon lisää ja kasvaneet jatkuvasti. Osoituksena innovatiivisuudestamme X-akseli Oy on nostettu jo kolmena perättäisenä vuotena Deloitten Top Tech 50 -listalle. 

Vuonna 2018 ostimme Tieto Finland Oy:ltä heidän itseilmoittautumisen liiketoimintansa ja olemme kehittäneet kyseisiä asiakkuuksia merkittävästi eteenpäin. Yli yhdentoista vuoden taipaleen jälkeen olemme toimialamme markkinajohtaja ja edelleen vahvassa kasvussa tavoitellen uusia voittoja myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

X-akselin laitteita käytössä Suomen laajuisesti
2000 +
Itseilmoittautumisia Akselin avulla 2011-
12 000 000 +
0 +
Organisaatiota asiakkaana
0 +
Työntekijää ahkeroi meillä
0 v
Kokemus ohjelmistotuotannosta
0 +
Miljoonan € liikevaihto

Visiomme

Me X-akselilla haluamme tukea terveydenhuollon prosesseja tehostamalla asiakasvirran hallintaa sekä auttamalla ammattilaisia ja asiakkaita kohtaamaan vaivattomasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Uskomme, että käyttämällä laadukasta ja huolella harkittua ohjelmistoa sekä siihen liitettäviä, parhaita mahdollisia laitteita, parannetaan kaikkien jokapäiväistä elämää ja helpotetaan arkea.

Töiden tekeminen ja asiointi Akseli-järjestelmän tuella purkaa jonot, vähentää odotusaikoja, helpottaa kiirettä sekä pienentää stressiä parantaen kaikkien osapuolien elämänlaatua. Miksi tehdä töitä kiireessä painimalla toimimattomien järjestelmien kanssa, kun voi keskittyä hoitotyöhön ja antaa Akselin automaation huolehtia lopusta.

Asiakkaat

Akselia käyttää Suomessa jo yli 60 organisaatiota – joukossa niin isoja kuin pienempiäkin toimijoita.

Ota Akseli käyttöön

OTA YHTEYTTÄ - KATSOTAAN MITEN AKSELI VOI AUTTAA TEITÄ.