Mikä on Akseli?

Akseli on asiakasvirranhallinta- ja työnohjausjärjestelmä, johon sisältyy muun muassa itseilmoittautuminen, info-TV:t, ovenpielinäytöt, mobiilipalvelut, potilasrannekkeet sekä toimitilojen hallinta.

Akseli asiakkaalle

Itsepalvelupäätteellä asiakkaat ilmoittautuvat nopeasti ilman jonottamista. Infonäytöt opastavat, mihin huoneeseen ja osastolle hänen numerollaan tulee mennä. Infonäytöillä voidaan esittää asiakkaille myös tiedotteita tai muuta ajankohtaista informaatiota.

Akseli ammattilaiselle

Ammattilaisen tarpeisiin kehitetty ohjelmistomme tehostaa ratkaisevasti työnkulkua. Kutsu asiakkaat sisään yhdellä klikkauksella ja näe asiakasvirta ruudulta reaaliajassa. Suunnittele työvuorot ja tilavaraukset älykkäästi ja automatisoidusti. Keskity ydintyöhön, anna Akselin hoitaa arjen pyöritys.

Ominaisuudet

Akseli tekee asiakkaiden vastaanottamisesta sujuvaa ja vaivatonta. Tutustu Akselin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Itsepalvelupäätteet

Helppokäyttöinen itsepalvelupääte automatisoi ilmoittautumisen ja opastaa asiakkaasi suoraan ammattilaisen luo. Lue lisää

Infonäytöt

Infonäyttöjärjestelmä tiedottaa asiakkaita odotustiloissa ja korvaa vanhanaikaiset ilmoitustaulut. Asiakkaita ei tarvitse enää huhuilla nimillä. Lue lisää

Ammattilaisen työkalut

Tehosta organisaation toimintaa ja seuraa asiakasvirtaa. Akselin työkalut auttavat esimerkiksi työajan suunnittelussa ja tilojen käytön seurannassa. Lue lisää

Tiedotus & Muistutukset

Pidä asiakkaat ajan tasalla varauksista ja muutoksista mm. tekstiviesti- ja sähköpostimuistutuksin. Siirrä ajanvarauksien hallinta nettiin. Lue lisää

Avatarit

Avatarit ovat olleet hitti pikkupotilaiden keskuudessa. Tarjolla on satoja vaihtoehtoja, joista arvotaan kuusi kappaletta lapsen valittavaksi. Lue lisää

Tilavaraukset

Unohda paperiset kalenterit sekä vapaiden huoneiden hakeminen. Varaa kaikki tarvitsemasi tilat kätevästi yhden käyttöliittymän kautta. Lue lisää

Potilasrannekkeet

Tee käynnistä entistä mukavampi kokemus nopeuttaen samalla asiointia. Akseli RANNE nostaa potilastyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Lue lisää

Raportit

Akselin raportit paljastavat oleelliset yksityiskohdat toiminnan tehokkuudesta. Ennusteet auttavat ennakoimaan haasteet jo ennen niiden ilmaantumista. Lue lisää

Automatisointi

Akseli auttaa älykkäästi hoidon suunnittelussa ja ehdottaa automaattisesti mm. sopivia työvuoroja ja aikatauluja varmistaen tehokkaan ajankäytön. Lue lisää

Asiakkaat kertovat

Tunnelmapaloja yhteistyöstä ja Akselin hyödyntämisestä.

Hyödyt

Akseli tarjoaa monia hyötyjä aina ajan ja kustannusten säästöstä parempaan asiakaskokemukseen saakka.

Nopeutta asiointiin

Akseli tuo ammattilaisen ja asiakkaan yhteen aikaa säästäen. Vauhdilla soljuva asiakasvirta ehkäisee turhaa odottamista ja parantaa sekä asiakkaiden käyntikokemusta että työntekiöiden hyvinvointia.

Akseli pitää kaikki osapuolet jatkuvasti ajan tasalla ja kykenee välittämään tehokkaasti tietoa myös silloin, kun tilanteet muuttuvat kesken päivän. Akseli ohjaa asiakkaat odottamaan oikeaan kohteeseen sekä tarjoaa ammattilaisille reaaliaikaisen tilannekuvan asiakasvirrasta ja tilavarauksista.

HYÖDYT

  • Nopeampi ja sujuvampi asiakasvirta
  • Parempi asiakaskokemus

Ammattilaiselle tehty

Akselin avulla ammattilaiset pysyvät vaivatta ajan tasalla nykytilanteesta. Omassa yksikössä tapahtuvan työn seuranta on tehokasta ja asiakkaan koko päiväohjelman tarkistaminen onnistuu suoraan listalta.

Kun Akseli huolehtii asiakkaiden ohjaamisesta, ammattilaistyö muuttuu entistä joustavammaksi ja aikaa jää enemmän muihin tehtäviin keskittymiseen. Akselin Ammattilaisen käyttöliittymä kertoo aina, missä asiakkaat ovat ja auttaa huomioimaan uudet sisäänkutsuaan odottavat asiakkaat äänimerkin avulla.

Työn mielekkyys kasvaa ja monipuolisemmille tapauksille jää enemmän aikaa, kun Akseli huolehtii rutiineista. Akselin avulla asiakkaat löytävät itse perille ja käytävillä tapahtuvan asiakkaiden perään huutelun voi unohtaa.

HYÖDYT

  • Enemmän aikaa ydintyöhön - Akseli hoitaa rutiinit
  • Helppo tehtävien seuranta ja parantunut oman aikataulun hallinta

Älykäs automatisointi

Akseli avustaa hoidon suunnittelussa. Vastaanottojen ja toiminnan aikatauluttaminen luistaa Akselin ehdottaessa vapaita, osallistujien kalentereihin sopivia aikoja. Löydettyjä aikoja voidaan suoraan hyödyntää ajanvarauksiin käytetyissä taustajärjestelmissä. Toiminnallisuus parantaa olemassa olevia järjestelmiä ilman tarvetta monimutkaisille muutoksille ja uudelleenkouluttamiselle.

Akseli ei kuitenkaan koskaan tee lopullisia päätöksiä piilossa taustalla, vaan varsinainen vastuu suunnitelmien tarkistamisesta säilytetään käyttäjillä. Näin suunnittelussa yhdistetään tekoälyn ja ihmisien vahvimmat alueet.

HYÖDYT

  • Aikatauluta automaattisesti ja säästä aikaa
  • Tehosta toimintaa ja varmista tilojen maksimaalinen käyttö

Perusta päätökset dataan

Terveydenhuollon ammattilaiset toimivat ympäristössä, jossa pieniltäkin vaikuttavat tapahtumat tai muutokset voivat johtaa merkittäviin seurauksiin. Oli kyseessä sitten ammattilainen tai asiakas, Akseli tallentaa tiedon kaikista toimintapiirinsä tapahtumista. Tämän vuoksi Akselin avulla voidaan aina selvittää mitä tapahtui, missä, milloin ja kenen toimesta.

Akseliin tallennettuja tietoja voidaan hyödyntää myös tilastoinnissa, raporttien koostamisessa sekä toiminnan kehittämisessä ja uuden suunnittelussa. Tämä mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt esimerkiksi rakennushankkeissa, tai kun toimintoja järjestetään uudelleen organisaation sisällä.

HYÖDYT

  • Selkeät kustannussäästöt ja lyhyt takaisinmaksuaika
  • Raportit selvittävät kehitystarpeet

Tarpeisiisi räätälöity

Akseli skaalautuu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakkaamme voivat valita käyttöönsä täsmälleen tarvitsemansa ominaisuudet siinä laajuudessa, kuin se heille sopii. Kustannukset määräytyvät käytön laajuuden perusteella, joten yksikään asiakkaamme koskaan maksa turhasta.

Nykyaikainen palvelumallimme sisältää kaiken tarvittavan paikan päälle toimitettuna ja käyttökuntoon asennettuna. Kokonaispalvelu sisältää laitteet, ohjelmistot, integraatiot, tuen, ylläpidon ja jopa ohjelmistojen uudet versiot.

HYÖDYT

  • Kaikki tarpeellinen samassa paketissa - valitse itse ominaisuudet
  • Yksinkertainen hinnoittelu

Ota Akseli käyttöön

OTA YHTEYTTÄ - KATSOTAAN MITEN AKSELI VOI AUTTAA TEITÄ.